Samsung Galaxy Fold Hoesje of Accessoires kopen?

Hier vindt u een overzicht van alle Samsung Galaxy Fold hoesjes en accessoires

Released 2019, Septembersamsung Galaxy fold Hoesjes & Accessoires


samsung Galaxy fold hoesje

Een telefoon hoes is het accessoire voor uw samsung Galaxy fold. Wanneer u een nieuwe telefoon hebt aangeschaft wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Een samsung Galaxy fold hoesje is dan ook een aanrader om de smartphone te beschermen tegen vervelende gebruikerskrassen, stoten en vallen. Onze smartphone hoesjes bieden extra grip, zodat de kans dat de telefoon uit uw handen glijdt wordt verkleind. Laat u de samsung Galaxy fold toch per ongeluk vallen, dan is de kans op schade met een hoesje eromheen aanzienlijk kleiner. U vindt bij 123BestDeal een ruim assortiment betaalbare hoesjes van uitstekende kwaliteit. Dat maakt een samsung Galaxy fold hoesje ook leuk om te geven als cadeau.

samsung Galaxy fold screenprotector en andere accessoires

Bij 123BestDeal vindt u een groot aantal accessoires voor uw samsung Galaxy fold. Een van de meest populaire accessoires naast een samsung Galaxy fold hoesje is een screenprotector. Een screenprotector, indien verkrijgbaar voor de samsung Galaxy fold, is een beschermfolie die na het goed aanbrengen nauwelijks zichtbaar is en de werking van het touchscreen niet hindert. Het reduceert vingervlekken en voorkomt krasjes op het scherm. Tip: maak het scherm voor het aanbrengen van de folie eerst goed schoon en vetvrij met het meegeleverde microvezel doekje en een schermreiniger (extra mee te bestellen).

In onze webshop vindt u ook een ruim assortiment andere accessoires voor uw samsung Galaxy fold zoals stylus pennen, een autohouder, laadstekkers en datakabels.

Screen cleaner voor uw samsung Galaxy fold

Een scherm reiniger voor uw samsung Galaxy fold is een ideaal accessoire om het scherm van uw samsung Galaxy fold schoon te houden en vrij van vette vingervlekken. Het is aan te raden om hiervoor een schermreiniger te gebruiken en niet zomaar een algemeen schoonmaakmiddel. Het scherm van uw smartphone heeft namelijk een speciale beschermlaag die kan worden aangetast door bijvoorbeeld alcoholhoudende schoonmaakmiddelen. Met onze screen cleaner bent u er zeker van dat u het samsung Galaxy fold scherm niet zult beschadigen. Ook handig alvorens het aanbrengen van een screenprotector.

Ook voor het bedrijfsleven

Steeds meer werkgevers geven hun werknemers een telefoon van de zaak. Bent u van plan uw werknemers een samsung Galaxy fold te geven? Dan wilt u als werkgever dat er zuinig met de smartphone wordt omgegaan. Geef uw werknemers dan ook een samsung Galaxy fold hoesje. Bij 123BestDeal bestelt u makkelijk een groter aantal samsung Galaxy fold hoesjes.

Vind en bestel het bij 123BestDeal

Een ruim assortiment telefoon hoesjes en accessoires voor uw samsung Galaxy fold is te vinden bij 123BestDeal. Heeft u gevonden wat u zocht, dan heeft bestellen bij 123BestDeal veel voordelen. Wij bieden u 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beste deal. Bestelt u op een werkdag voor 20.00 uur dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Een account aanmaken is niet nodig en de verzending is gratis!