Kobo Glo Hoes of Accessoires kopen?

Hier vindt u een overzicht van alle Kobo Glo accessoires


De Kobo Glo is een van de poplulairste eReaders op dit moment en u wilt uw Glo natuurlijk goed beschermen! Wij hebben verschillende op maat gemaakte hoesjes voor deze eReader, in verschillende kleuren en eigenlijk voor ieder wat wils!

Bescherm uw Kobo Glo

Bent u in het bezit van een Kobo Glo eReader? Dat is een mooi maar ook kwetsbaar apparaat, waar u vast en zeker zuinig op bent. Maar sommige schade is moeilijk te voorkomen als u geen maatregelen treft. U kunt dit doen door een Kobo Glo hoesje of andere accessoires aan te schaffen. Het is dan ook aan te raden het apparaat te beschermen. De Kobo Glo hoes biedt bescherming van uw Kobo Glo tegen schade door vallen (van een kleine hoogte) en tegen vuil en stof. Zo blijft uw eReader langer mooi en blijft hij ook langer goed functioneren. Het uiterlijk van uw Kobo Glo is ook prima in orde met een dergelijke leuke hoes of case.

Mooie vormgeving

De Kobo Glo hoes is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. U kunt uw Kobo Glo dus precies het uiterlijk geven dat u wilt. Bent u een type voor simpel en zakelijk of houdt u van kleurrijk en hip? De keuze is aan u want iedere stijl is mogelijk. U kunt ook kiezen uit een cover of een case, welke laatste van hard materiaal gemaakt is en dus nog meer bescherming biedt. Er zijn covers en cases die het mogelijk maken als standaard te fungeren, waardoor uw eReader rechtop kan staan. Handig wanneer u op een tafel of bureau wilt werken en het scherm verticaal moet staan. Zo kunt u ook comfortabel lezen.

Bestellen van uw eReader hoes gaat snel en eenvoudig

U kunt heel gemakkelijk en snel uw eReader hoes of accessoires in huis krijgen. Bij bestellingen voor 20.00 uur stuurt 123BestDeal.nl uw pakket nog dezelfde dag naar u toe. U ontvangt uw aankoop dus lekker snel thuis. Er zijn geen verzendkosten.

Neem snel een kijkje en maak uw keuze uit de Kobo Glo hoezen of accessoires!