apple Iphone 7 plus - Screenprotectors

Sorteren
Filteren Geen filters actief
Kleur
Materiaal
Valbestendigheid

iPhone 7 Plus screenprotectors in 1, 2, 3 besteld

Een screenprotector voor je iPhone 7 Plus is een echte musthave. Hiermee voorkom je krassen in het scherm van je dierbare smartphone, want zo’n kras is zonder screenprotector nogal snel gemaakt. Met een extra beschermlaagje zijn krassen verleden tijd! Bestel je zo’n screenprotector voor 20.00 uur? Dan versturen wij vandaag nog je pakketje.

De nummer één-bescherming voor je smartphone

Natuurlijk biedt een hoesje veel bescherming, maar sommige hoesjes beschermen alleen de achter- en zijkant van je smartphone en je scherm niet. En dat terwijl je scherm zo kwetsbaar is! Daarom raden wij het altijd aan om een screenprotector aan te schaffen voor je iPhone 7 Plus. Je brengt ‘m gemakkelijk zelf aan en is ook weer eenvoudig te verwijderen. Genoeg redenen om er meteen een aan te schaffen.

Een glazen iPhone screenprotector of eentje van folie?

Zoals je van ons gewend bent bieden we de meeste producten in verschillende varianten aan. Zo ook de screenprotectors. Niet alleen hebben we verschillende verpakkingen met 1, 2, of 3 protectors, ook zit er een verschil in het materiaal. Ga je voor een glazen screenprotector die ook beschermt tegen stootschade of ga je voor een iPhone 7 Plus screenprotector van folie? Ze zijn allebei in één vingerknip aan te brengen en te verwijderen.

Een schoon glas voor de beste hechting

Hou wel rekening met het feit dat de screenprotector alleen goed hecht als het glas stof- en vetvrij is. Op deze manier voorkom je namelijk luchtbellen onder de folie! Doe je dit goed? Dan is de screenprotector zelfs onzichtbaar!

123BestDeal: dé specialist in Apple accessoires

Ö         Altijd gratis verzending

Ö         Voor 20.00 uur* besteld? Morgen in huis!

Ö         Klantenservice tot 17.00 uur

Ö         Klanten beoordelen ons met een 8,9